De club van 100

Net als vele andere verenigingen kan ook de H.M.R.C. niet zonder de hulp van club sponsors. Daarom zijn we de onderstaande bedrijven dan ook zeer dankbaar voor hun jaarlijkse financiële bijdragen aan onze vereniging. Wij noemen deze sponsors de club van 100, wilt u de H.M.R.C. ook financieel steunen en dus lid worden van de club van 100, neem dan geheel vrijblijvend contact op met het bestuur.

AQP - RC OFF-ROAD RACING

In deze shop vindt u een assortiment Bigscale toebehoren als wel het gehele Hörmann assortiment. Ook is het mogelijk om op afspraak de bestelling af te halen in Meppel.

Bezoek onze website

BECO Autoservice

BECO Autoservice heeft een eigen werkplaats met professioneel gereedschap en vakkundige allround monteurs, wij doen reparaties aan elk merk en type auto.

Bezoek onze website

Elcon-Models

Zoals veel bedrijven werd ook Elcon Models gestart vanuit hobby. De filosofie binnen Elcon is gebasseerd op continue ontwikkeling, vernieuwing en het benutten van nieuwe materialen en technieken.

Bezoek onze website

John van Es Auto's

Wij zijn een universele garage en onderhouden ieder merk auto en in tegenstelling tot veel andere garages vervangen wij alleen de onderdelen die kapot zijn!

Bezoek onze website

My Laps - sport timing systems

We leveren systemen en services aan professionele tijdwaarnemers, evenementorganisatoren, baan- en circuiteigenaren en producten voor individuele racers, rijders en atleten.

Bezoek onze website

SKD dakkapellen en kozijnen

Wij adviseren u graag en aarzel niet om een vraag te stellen. We hebben liever dat u 10 keer bij ons aan klopt met vragen, dan dat u met een onbeantwoorde vraag blijft zitten.

Bezoek onze website

Uw bedrijfs website hier ???

Neem vrijblijvend contact op met het HMRC bestuur voor de mogelijkheden om ook sponsor van de Helderse Model race Club in Den Helder te worden…