Club lidmaatschap

Ons lidmaatschap is gebaseerd op een doorlopend lidmaatschap en dient minimaal een maand voor beëindiging van dat boekjaar schriftelijk te worden opgezegd, is dit niet gedaan dan zal het lidmaatschap automatisch verlengd worden met 1 jaar. Een lidmaatschap gaat standaard in op 1 januari en eindigt op 31 december. De contributie dient voor bestaande leden ieder jaar voldaan te worden voor 31 januari. De contributie kost per jaar: € 37,50 tot 16 jaar en € 85,00 vanaf 16 jaar. Wilt u uw lidmaatschap opzeggen (wat wij ons bijna niet kunnen voorstellen) dan dient u dit voor 1 december te doen via email of bij één van onze bestuursleden.

Als u na 1 juli lid wordt, betaald u voor dat jaar de helft aan contributie (tot 16 jaar € 18,75, vanaf 16 jaar 42,50). De contributie voor het lidmaatschap van de H.M.R.C. dient overgemaakt te worden naar: bankrekeningnummer: NL 72 RABO 0134360540 t.n.v. H.M.R.C.

Welke voordelen heeft het lidmaatschap bij de H.M.R.C. : Je kunt gratis gebruik maken van onze baan & je hoeft geen inschrijfgeld te betalen bij club-wedstrijden.

Lid worden kan door een lidmaatschap-formulier compleet in te vullen en in te leveren bij één van onze bestuursleden.
Deze lidmaatschap-formulieren zijn verkrijgbaar aan de bar van ons clubhuis…